VIDEO Andreea Andrei, antreprenoarea care a făcut din colivă un desert de lux

Când pasiunea ta se împletește cu cererea lor, succesul e doar o chestiune de timp. Andreea Andrei (35 de ani) a mizat totul pe o carte și acum culege roadele alegerii sale inspirate.

Andreea Andrei este unul dintre românii care au fost nevoiți să se reinventeze după criza economică din 2008-2009. Deși a fost pasionată de cofetărie, are diplomă de inginer constructor. N-a apucat să profeseze, fiindcă facultatea a aruncat-o pe o piață a munci zduiduită din temelii.

Din fericire, soțul ei a fost inspirat și a început o afacere cu pompe funebre, poate singura în care obiectul de activitate nu se epuizează niciodată. S-a alăturat businessului, pe care l-a îmbunătățit cu pasiunea ei pentru prăjituri.

Antreprenoarea face colivă clasică și prăjituri speciale pentru înmormântări în laboratorul propriu, Unique Cake. Cu fiecare rețetă nouă încearcă să le îndulească oamenilor experiențele neplăcute pe care le au cu moartea. Mai mult, organizează cursuri online, în care îi învață pe români să facă prăjituri, inclusiv macarons, desert care are un grup de Facebook dedicat.

Finalul poate fi și dulce”, spune Andreea Andrei, care a venit la Imperiul Leilor să caute un finanțator dispus să investească 100.000 de euro în extinderea afacerii ei cu prăjituri. Poate să renunțe la 20% din acțiuni, însă investiorii vor mai mult.

Dan Șucu activează într-un domeniu în care oamenii fac achiziții atunci când sunt fericiți, nu când se gândesc la moarte. Astfel că s-a retras.

Dragoș Petrescu, Cristina Bâtlan și Dr. Wargha Eanyati i-au făcut oferte tentante. De la distanță, cea mai atractivă pare a lui Wargha Enayati, însă Andreea l-ar fi vrut pe Dragoș Petrescu lângă ea. Ce să aleagă? Ce să refuze?

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni