VIDEO Andreea David, de la pompe funebre la fashion. Cum a creat Sugar Couture

În viață poți să te pregătești pentru ceva, pentru ca mai apoi să virezi brusc în cu totul altă direcție. Andreea David a creat Sugar Couture după un popas în lumea afacerilor cu pompe funebre.

Andreea David și David Pasztor lucrează împreună pentru brandul vestimentar Sugar Couture, pe care ea l-a pus pe picioare în 2017. Înainte de a fi interesată de industria fashion, Andreea și-a ajutat părinții, care dețineau o firmă de pompe funebre. La început, lucra la îmbălsămarea cadavrelor. 

Apoi și-a dat seama că visul ei e altul și a ales industria fashion. De la 7 tricouri imprimate, Andreea a creat Sugar Couture, care azi se bazează pe ajutorul a doi oameni dragi: mama și iubitului ei. Mama e un sprijin de nădejde fiindcă se ocupă de împachetarea celor mai multe colete. 

Cei doi antreprenori și-au expus povestea în fața leilor cu scopul de a obține o finanțare de 90.000 de euro, pentru care sunt gata să renunțe la 10% din acțiuni. Toate articolele vestimentare create de ei (colanți, costume de baie, salopete, hanorace, treninguri) sunt produse în România, cu materiale din Brazilia.

Oare le plac și investitorilor?

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni