• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Baza 7, comunitatea specialiștilor în IT freelanceri. Leii s-au întrecut în oferte pentru fondatorii grupului

VIDEO Baza 7, comunitatea specialiștilor în IT freelanceri. Leii s-au întrecut în oferte pentru fondatorii grupului

Andrei Puni, Marcel Grama și George Retegan sunt trei dintre tinerii inteligenți de la noi care cred în viitorul României, construit cu contribuția specialiștilor din această țară. Ei au reușit să aducă împreună circa 200 de programatori și experți IT sub umbrela Baza 7, „copilul” lor.

Cei trei tineri programatori formează Baza 7, o comunitate extinsă dedicată specialiștilor IT freelanceri. Ei se declară o bază de lansare pentru afacerile din domeniul IT și un sprijin pentru programatorii care sunt deciși să renunțe la statutul de angajați, cu scopul de a funcționa în regim freelancer.

Dr. Wargha Enayati vede același model de business în domeniu medical, unde medicii se coalizează, pe modelul unei policlinici virtuale, pentru a se ajuta reciproc în vederea creșterii accesului la potențiali pacienți.

Cei trei au nevoie de 100.000 de euro pentru a ajunge la cât mai mulți specialiști IT din România, ca să-i convingă să lucreze cu ei. Sunt dispuși să cedeze 10% din acțiuni.

Dragoș Petrescu e de părere că afacerea lor este o mină de aur și a fost primul care a făcut o ofertă, însă cu condiția ca Sebastian Dobrincu să i se alăture. Dan Șucu îl vrea pe Sebastian Dobrincu, însă poate investi și singur dacă tânărul nu intră în afacere. 

Cristina Bâtlan a plusat și a oferit ceva ce nimeni nu avut în vedere: „Vreau să contribui la plata mentorilor pentru viitoarea Academie de IT pe care o dezvolt în județul Prahova. În plus, pot să vin și cu foarte multe proiecte pe care să le pun la dispoziția comunității”, a spus leoaica.

Sebastian Dobrincu a solicitat 15% pentru investiția de 100.000 de euro, iar cei trei au fost de acord.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni