• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Cătălina Coman a convins-o pe Cristina Bâtlan: „Îți ofer din timpul meu, ca visul tău să se întâmple”

VIDEO Cătălina Coman a convins-o pe Cristina Bâtlan: „Îți ofer din timpul meu, ca visul tău să se întâmple”

A stat patru ani în concediu de creștere a copiilor săi, iar după aceea nu a vrut să se mai întoarcă la job. Cătălina Coman a ținut morțiș să devină independentă din punct de vedere financiar și să fie o inspirație pentru copiii ei.

Cătălina Coman (32 de ani) a petrecut patru ani crescându-și cei doi copii, în concediu de maternitate. La finalul perioadei de creștere a copiilor i-a fost greu să se obișnuiască cu idea de a se întoarce la munca într-un birou notarial. Din fericire, cei doi copii ai ei au inspirat-o să pună pe picioare o mică afacere cu hăinuțe pentru prichindei, croite de ea.

A cusut mama este brandul pe care l-a pus pe picioare cu ajutorul unei mașini de cusut pe care a primit-o în dar de la bunica ei. Acum spune că are nevoie de 20.000 de euro pentru a-și crește producția și a se promova mai mult în mediul online. Aportul ei în afacere se ridică la 60.000 de euro, deci leii nu trebuie să susțină toată dezvoltarea.

Aquila non capit muscam (Vulturul nu prinde muște – n.n.), spune un dicton latin care ar descrie cel mai bine faptul că afacerea ei e prea mică pentru a fi interesantă pentru Dan Șucu. Însă, Cristina Bâtlan a fost de acord să-i devină mentor, să-i aloce timp din timpul ei pentru ca ea să poată începe afacerea pe care și-o dorește. Mai mult, i-a oferit cei 20.000 de euro, ca suport necesar la început de drum.

Sunt feriricită. Eu cred că va fi o colaborare foarte bună și că ne vom înțelege foarte bine”, a spus Cătălina la final.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni