VIDEO Cosmin Răileanu s-a întors la Imperiul Leilor pentru o investiție și mai mare

În sezonul 1 al emisiunii, Cosmin Răileanu i-a șocat pe investori cu planul său de afaceri și cu suma de care avea nevoie pentru dezvoltarea businessului său: 780.000 de euro. Acum, surpriza a fost și mai mare.

În 2020, Cosmin a fost refuzat de investitori, care au cam ironizat cifrele prezentate de el în emisiune. Nu s-a dat bătut și a continuat de unul singur. În cei doi ani a reușit să-și crească afacerea, poate ceva mai lent decât ar fi reușit cu o infuzie de capital considerabilă.

Acum a revenit să ceară 2,5 milioane de euro pentru firma lui, care propune investiții într-un depozit virtual de materiale din construcții, de unde oamenii pot cumpăra direct din fabrică, fără intermediari. Pentru asta e gata să ofere 10% din acțiuni.

Spune că are o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, lucru cu care i-a impresionat pe investitori. Însă, ei sunt sceptici că afacerea lui e atât de profitabilă precum spune. 

Chiar dacă ai o ideea bună, chiar dacă sunt de acord cu conceptul ideii tale și cum o pui în practică, tot nu sunt gata să investesc în afacerea ta”, a spus Cristina Bâtlan, și a explicat de ce. Ideea de business ar putea atrage atenția concurenților din piață, care ar putea să-i cumpere afacerea pentru a face profit sau pentru a „ucide” ideea.

Dr. Wargha Enayati: „Îți fac o ofertă”

Dr. Wargha Enayati e convins că afacerea poate avea profit, așa că i-a făcut o ofertă care i-a lăsat pe toți mască: 2,5 milioane de euro pentru 50% din acțiuni.

Dan Șucu s-a declarat și el interesat, oferind 2,5 milioane de euro pentru 25% din acțiuni. „Privește-o ca pe o ofertă serioasă”, i-a spus Șucu.

Dragoș Petrescu a intrat și el cu o propunere de 2,5 milioane de euro pentru 30% și o opțiune de 2 milioane de euro de răscumpărare la cerere. „Ești cel mai șmecher. Ai dat 500.000 de euro pentru 10%”, i-a replicat Dr. Enayati.

Din nefericire pentru Lei, Cosmin Răileanu a refuzat toate propunerile. „Voi mai merge o perioadă tot singur”.

Leii au considerat că el a venit să se răzbune sau să se laude cu ce a realizat de unul singur. „Cosmin este în acea postură în care cazi atunci când succesul te orbește. Ai părerea despre tine că ești mult mai valoros decât ești în realitate”, a spus Dragoș Petrescu.

Vedeți mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni