• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Dan Șucu, interesat să investească în viitorul copiilor din România: „Îți ofer cei 80.000 €”

VIDEO Dan Șucu, interesat să investească în viitorul copiilor din România: „Îți ofer cei 80.000 €”

Leii au fost impresionați de abilitățile celor doi copii care au făcut calcule complicate într-un timp atât de scurt și executând două comenzi simultan. Scopul, spune trainerul lor, nu este să-i transformăm pe copii în calculatoare.

Cel mai importat lucru este dezvoltarea emisferei drepte, creative, care caută soluții”, spune Nomin Damdin. Aplicare acestor metode de calcul mental le permite copiilor să facă două lucruri în același timp: să calculeze și să se concentreze la altă activitate, cum ar fi recitarea unei poezii.

Antreprenoarea vrea să francizeze afacerea și să deschidă mai multe centre în orașele mari, printr-o nouă afacere în care ea vine cu know-how și 35.000 de euro. În prezent deține trei centre, în București, Ploiești și Constanța, însă are nevoie de bani pentru a se extinde: 80.000 de euro, în schimbul a 20% afacere.

Pentru a-i convinge pe Lei, Nomin Damdin le-a dat mai multe detalii. Un curs durează între 3 și 5 ani și se lucrează în ritmul copilului. Părinții care vor să-și trimită copiii să învețe metoda plătesc 90 de euro pentru opt ședințe a câte 60 de minute.

Chiar și așa, Sebastian Dobrincu nu crede în ideea francizării acestui tip de afacere. Cristina Bâtlan este de părere că poate extinde singură rețeaua de centre și că nu are nevoie de un partener.

Dan Șucu este cel mai interesat de ceea ce face această nouă metodă de predare de la noi, care ține copiii concentrați la o activitate importantă și le oferă posibilitatea unei discipline. Fondatorul Mobexpert i-a oferit 80.000 de euro pentru 20% din acțiuni. Nomin Damdin a acceptat.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni