• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Dan Șucu vede o oportunitate în orice criză: „Schimbările care se petrec nu sunt pedepse”

VIDEO Dan Șucu vede o oportunitate în orice criză: „Schimbările care se petrec nu sunt pedepse”

VIDEO Dan Șucu vede o oportunitate în orice criză: „Schimbările care se petrec nu sunt pedepse”

Dan Șucu, primul investitor din sezonul 2 al emisiunii Imperiul Leilor, crede că succesul în afaceri depinde mult de felul în care te raportezi la perioadele de criză.

Proprietarul lanțului Mobexpert spune că adaptarea la vremurile pe care le trăim este esențială pentru antreprenorii care vor să-și mențină afacerile pe plus. Dan Șucu caută oportunitatea în orice criză și nu se înclină când dă de greu.

Dan Șucu pune succesul pe seama celei dintâi calități a unui antreprenor: încrederea în sine. „Există o singură calitate pe care trebuie să o aibă un antreprenor: încrederea în sine. Ca să poți să reușești este foarte puțin probabil să o faci din prima încercare: vei cădea, te vei ridica de multe ori, dar într-un final vei reuși”, spune proprietarul Mobexpert, primul investitor anunțat pentru sezonul 2 al emisiunii Imperiul Leilor.

Dan Șucu a construit o afacere de succes la începutul anilor ’90 plecând de la un vis mic: să asigure familiei sale un trai mai bun.

Azi, Grupul Mobexpert are 26 de hypermarketuri și magazine de mobilă, atât în țară, cât și în străinătate, 8 fabrici, 2.300 de angajați și o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro. Platforma de vânzare online a grupului atrage lunar peste 1 milion de vizitatori și generează o treime din cifra de afaceri.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să descoperi ideile noi de business și oamenii din spatele lor! 

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni