• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Flori Vioreanu, creatoarea brandului Fleurane, extrage uleiuri esențiale din lavandă

VIDEO Flori Vioreanu, creatoarea brandului Fleurane, extrage uleiuri esențiale din lavandă

Dacă femeilor li s-ar lua de pe umeri, definitiv, povara creșterii copiilor… dacă n-ar fi o activitate doar a lor, atunci ar putea muta munții din loc. Flori Vioreanu i-a impresionat pe finanțatorii de la Imperiul Leilor.

Tânăra antreprenoare este mama unui băiat de patru ani, Iustin. Când s-a născut el, Flori a decis să facă și pasul spre lumea afacerilor. A împrumutat 6.000 de euro din bancă, a luat în arendă un teren agricol și l-a cultivat cu lavandă. Azi, brandul ei, botezat Fleurane, produce uleiuri esențiale, apă esențială de lavandă, aranjamente florale și perne cu lavandă.

Deși e susținută de soț, Flori face mai toate operațiunile în firmă. Dă și cu sapa, pentru a se asigura că va avea recoltă bogată. Vrea să-și mărească echipa, fiindcă are mai multe comenzi decât poate onora. Angajații ar putea-o ajuta să-i preia din sarcini, ceea ce va duce la o eficientizare a afacerii. De aceea, le-a cerut leilor 65.000 de euro, în schimbul a 25% din acțiuni.

Din dragoste pentru lavandă, a creat festivalul LavandaFest, la care participă toți producătorii de lavandă din România. Aici își vinde cam 10% din produsele pe care le realizează, însă ea țintește marile magazine.

Leii cred că ea nu și-a extins echipa până acum deoarece se teme că-și va spori cheltuielile cu angajații, având în vedere că afacerea ei este sezonieră. Ea are nevoie, în mod cert, de o investiție, însă nu neapărat de un partener de afaceri, crede Cristina Bâtlan.

Dragoș Petrescu s-a oferit să o ajute să-și crească afacerea, iar Dan Șucu și fondatoarea Musette și-au exprimat intenția de a-i deveni clienți, inclusiv cu plata în avans a produselor ei. Vestea a surprins-o plăcut pe Flori Vioreanu, care crede că a obținut mai mult decât putea spera.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni