• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Ioana Tănăsescu a creat de la zero un business de care spitalele depind. Cum a afectat-o divorțul

VIDEO Ioana Tănăsescu a creat de la zero un business de care spitalele depind. Cum a afectat-o divorțul

Ioana Tănăsescu (37 de ani) consideră că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. A creat o afacere de succes, după ce a fost nevoită să o ia de la zero în urma unui divorț dureros.

Toate spitalele lucrează cu operatori privați de colectare și neutralizare a deșeurilor medicale. Ioana Tănăsescu a fondat compania PRO Green după ce a înțeles că e o nișă din care se poate face profit.

Scopul ei este să devină lider pe piața din România în acest domeniu și să-și tripleze cifra de afaceri.

A început acest business după ce s-a pus pe picioare în urma un divorț răsunător. 

Eu am preferat să plec. E o poveste mult mai complexă”, s-a confesat Ioana în fața Leilor. „Într-un divorț, fiecare renunță la ceea ce crede că nu este important. Eu am ales copilul”, a mai spun femeia.

PRO Green a început în urma unei discuții „la grătar” pe care a avut-o cu prietenii. Acum face o mare pasiune din colectarea și reciclarea deșeurilor. 

La Imperiul Leilor a solicitat o investiție de 700.000 de euro, în schimbul a 20% din afacere. În schimbul acestor bani, Ioana i-a asigurat pe Lei că le va aduce profit, însă investiția ar urma să fie recuperată în 7 ani.

Wargha Enayati a considerat că investiția într-o afacere paralelă cu domeniul său nu este o soluție viabilă pentru el.

Leii s-au retras, deși au apreciat că domeniul în care activează este foarte interesant din punctul de vedere al câștigului pe care îl poate genera. Dragoș Petrescu a acceptat să-i facă o ofertă.

Îmi place că pare că știi despre ce e vorba. Îți fac o ofertă. Oferta mea pentru tine este de 700.000 de euro pentru 35% din acțiuni”, i-a propus acesta. Însă, discuția a mers mai departe, cu o renegociere.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni