VIDEO Iuliana Catană, medicul care știe totul despre picioarele oamenilor

Uneori viața ia o turnură pe care nu o poți intuit, oricât ai încerca. Iuliana Catană s-a convins de asta după ce s-a școlit în Europa și a muncit în Orientul Mijlociu.

Femeia, în vârstă de 52 de ani, a muncit vreme de șase luni ca asistent medical. Ulterior, i s-a oferit șansa de a se specializa în podologie, acea ramură a medicinei care studiază și tratează afecțiunile picioarelor. A făcut cursuri în Belgia și Franța și spera să profeseze în Anglia. 

Cum spuneam, viața are cursul ei, iar Iulianei i s-a oferit un post de podolog în Kuweit. Aici a petrecut nu mai puțin de 17 ani, timp în care a văzut peste 45.000 de pacienți. Și-a deschis chiar și o clinică acolo și, cu o experiență de 21 de ani în acest domeniu, s-a întors în România pentru a deschide o afacere cu talonete, acele tălpici ortopedice care se aplică în interiorul încălțămintei pentru a menține piciorul într-o poziție corectă.

În prezent conduce trei clinici de specialitate, în București, Brașov și Cluj-Napoca. Echipa ei însumează 10 oameni, care o costă circa 20.000 de euro pe lună cu salariile. A venit la Imperiul Leilor pentru a atrage o investiție de 200.000 de euro, cu scopul de a-și extinde producția de talonete. E dispusă să renunțe la 30% din acțiuni.

Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 250.000 de euro, iar în 2022 speră să o dubleze. Despre profit nu poate fi vorba. Până acum nu a încasat nimic, dar speră să reușească după investiția din partea leilor.

Printre planurile ei de viitor se numără achiziționarea unui motor Harley Davidson și să fie o bunicuță cool.

Leii au considerat că antreprenoarea nu a venit cu o proiecție clară de business, bugete de cheltuieli și investiții. Deși spera să-l atragă de partea ei pe dr. Wargha Enayati, antreprenorul nu a investit, însă i-a oferit suport logistic și mentorat.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni