• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Leonard Mihoc, de la Bere Nemțeana, în fața celei mai importante decizii din viața de antreprenor

VIDEO Leonard Mihoc, de la Bere Nemțeana, în fața celei mai importante decizii din viața de antreprenor

Românii au prins gustul berii artizanale și datorită lui, creatorul brandului autohton Nemțeana. Leonard Mihoc (38 de ani) conduce azi o afacere de familie, născută din dragoste pentru berea de calitate.

Nemțeana e un nume cunoscut în rândul pasionaților de bere craft de la noi. În spatele brandului se află Leonard Mihoc și familia lui, printre primii „făuritori” de bere artizanală din România. Antreprenorul, care e căsătorit și are o fetiță de șase ani, a venit la Imperiul Leilor pentru o investiție de 200.000 de euro, cu scopul de a-și crește capacitatea de producție.

Instalația de îmbuteliere pe care o are acum nu e performantă și genearază piederi tehnologice, prin urmare are nevoie de noi utilaje, care să-i permită să lanseze produse noi. Însă, cifrele sale din prezent nu arată prea bine, și asta din cauză că nu s-a promovat suficient.

Dan Șucu a fost cam derutat fiindcă nu a văzut un potențial de viitor al companiei sale din cauza acestei stagnări din ultimii trei ani. Totuși, fondatorul Mobexpert i-a propus o investiție de 200.000 de euro pentru 30% din acțiuni.

În cea mai importantă zi a sa ca antreprenor, când voia să se consulte cu tatăl lui în legătură cu propunerea lui Dan Șucu, Leonard nu a putut lua legătura cu el prin telefon. Cristina Bâtlan i-a explicat că în afaceri trebuie să profiți de șansa care ți se oferă și să acționezi rapid, să ai curajul de a-ți asuma unele decizii grele. 

Leonard a cerut o reducere a procentului, după ce a eșuat în a lua legătura cu tatăl lui. 

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni