VIDEO Luiza Apostu predă un model de educație alternativă copiilor care vor mai mult

Când era elevă, credea că să fii cel mai bun înseamnă să memorezi tot ce-ți predă profesorul la clasă. Și-a dat seama că uita tot după câteva zile, dar n-a înțeles decât peste ani unde greșea. 

Luiza Apostu a luat toată experiența negativă din școală și a transformat-o într-un model de educație pentru copiii de azi. Conștientă că școala românească nu te pregătește pentru ziua de mâine, mai ales din cauza teoriei care domină procesul de învățare, Luiza s-a uitat la câteva modele de succes din afara țării și a fondat Rubik School.

După cum spune chiar ea, Rubik este un loc în care copiii învață cum să învețe și să facă lucruri care le sporesc încrederea în reușită. În prezent, conduce o comunitate online de învățare agilă și un spațiu pentru activități practice, unde copiii pot învăța cum să se descurce în situații reale de viață.

Activitatea este susținută de 30 de mentori, specialiști, studenți, profesori și traineri.

Până acum, puțin peste 400 de copiii au luat parte la cursurile online ale școlii ei, însă planul este ca în următorii șase ani numărul cursanților să ajungă la un milion. Se gândește la un sistem de francizare, astfel încât fiecare oraș important din România să aibă o școală Rubik.

Pentru a face primul pas în dezvoltatea afacerii, Luiza are nevoie de 90.000 de euro, bani care vor fi alocați pentru „marketing și vânzări, retenție clienți, cheltuieli operaționale”. 

Investitorii au fost surprinși că ea și-a evaluat businessul la peste un milion de euro.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni