• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Maison des Crepes, afacerea cu clătite a lui Valentin Strugaru, prosperă cu banii lui Dragoș Petrescu

VIDEO Maison des Crepes, afacerea cu clătite a lui Valentin Strugaru, prosperă cu banii lui Dragoș Petrescu

VIDEO Maison des Crepes, afacerea cu clătite a lui Valentin Strugaru, prosperă cu banii lui Dragoș Petrescu

Valentin Strugaru, omul care în sezonul 1 al emisiunii Imperiul Leilor spunea că a schimbat fața clătitei în România, a trecut la un nou nivel în afacerea sa. După o investiție de 500.000 de euro, Maison des Crêpes a ajuns un business multiplicat.

Valentin Strugaru i-a convins pe investitorii din sezonul 1 că face niște clătite cum nu găsești în România. Atunci l-a atras de partea lui pe Dragoș Petrescu, investitorul care a văzut potențial în afacerea sa cu clătite.

Atunci a investit 250.000 de euro, pentru 49% din business, dar a pus la dispoziția antreprenorului alte 250.000 de euro, capital de lucru pentru dezvoltarea la care visa. Azi, Maison des Crêpes este o afacere în franciză în care oricine poate intra dacă dispune de 12.500 de euro și alocă o investiție de circa 50.000 de euro pentru deschiderea unui restaurant.  

Cu investiția lui Dragoș Petrescu, Maison des Crêpes s-a extins într-un mall din nordul Capitalei, de unde antreprenorul estimează că va realiza încasări de cel puțin 400.000 de euro pe an.

Totuși, profitabilitatea, în contextul creșterii costurilor cu utilitățile și cu personalul, dar și nesiguranța creată de războiul de la graniță, este discutabilă în această perioadă. Însă, Valentin își pune speranța în echipa City Grill.

Vezi VIDEO mai jos!

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni