VIDEO Mohammad Murad a învățat să aibă răbdare în acest an greu pentru business

VIDEO Mohammad Murad a învățat să aibă răbdare în acest an greu pentru business

Omul de afaceri Mohammad Murad revine la Imperiul Leilor cu un plus de răbdare și mult optimism. Investitorul dezvăluie cum a fost anul 2020 pentru el și cum le poate fi de folos antreprenorilor aflați la început de drum.

2020 a fost un an greu pentru HoReCa, iar Mohammad Murad știe prin ce provocări au trecut toți antreprenorii din industrie. Fondatorul Phoenicia Group spune că a învățat ceva important în această perioadă incertă pentru business și privește cu optimism anul în care am intrat.

Am învățat să apelez la al doilea dar dat de Dumnezeu: răbdarea. Întotdeauna, răbdătorii câștigă”, dezvăluie Mohammad Murad.

Antreprenorul a mărturisit că a cântărit bine propunerea de a reveni la Imperiul Leilor în ipostaza de investitor.

Eu, în general, foarte rar am refuzat. Mi-e rușine să refuz, în special când e nevoie de mine într-un loc. Nu mă dau la o parte și mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon. Sper să fiu de folos pentru cei care au speranță”, a mai spus Mohammad Murad.

Omul de afaceri libanez va face echipă în juriul leilor cu Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation), Cristina Bâtlan (Musette), Dan Șucu (Mobexpert) și Dragoș Petrescu (City Grill).

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli primul tot ce e nou!

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni