VIDEO Nadia Vișan, antreprenoarea care a dat viață bijuteriilor

Nadia Vișan este medic chirurg de meserie, dar businessul ei nu are nicio legătură cu trupul, ci cu sufletul uman. În octombrie 2021 a lansat o afacere unică, iar acum culege roadele ideii sale geniale.

Nadia Vișan poate stoca orice informație sau mesaj video, foto, link sau document în interiorul bijuteriilor sale pe care le creează cu ajutorul unui designer din Italia. Prin intermediul unei aplicații speciale, orice deținător al unei bijuterii ANYOLI poate citi/vedea mesajul stocat în prealabil. 

Nadia spune că bijuteriile sale sunt cadouri cu suflet, pe care oricine le poate dărui persoanelor dragi, împreună cu mesajele emoționante care le însoțesc.

Antreprenoarea a cerut un milion de euro pentru 20% din afacere și a promis că Leii nu vor fi dezamăgiți de investiție. Pentru a-i convinge, Nadia le-a dăruit investitorilor câte o bijuterie personalizată cu un mesaj special.

Am făcut rost de arhiva personală a domnului Șucu”, a dezvăluit Nadia, mărturisind că a stocat o serie de fotografii personale ale omului de afaceri în bijuteria dăruită.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni