• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Oana Zidaru, antreprenoarea care revoluționează aranjarea părului cu Magic Rope

VIDEO Oana Zidaru, antreprenoarea care revoluționează aranjarea părului cu Magic Rope

În vârstă de 36 de ani, Oana Zidaru a demarat primul ei business în timpul pandemiei. Totul a pornit de la o nevoie personală, iar acum vrea să-i convingă pe Lei că de produsul ei au nevoie milioane de femei.

Oana Zidaru a fost jurnalistă în zona de fashion, care a pasionat-o dintotdeauna. Însă, în momentul în care și-a distrus părul încercând tot felul de produse cosmetice a decis să inventeze ea unul care să-și facă treaba mai bine.

Așa a apărut OZ Style Magic Rope, cordonul de ondulat podoaba capilară, fără căldură. A preluat ideea de pe TikTok, unde mai multe utilizatoare au încercat să facă asta cu ajutorul cordonului halatului de baie.

În doar o lună, Oana a reușit să convingă peste 100 de femei să-i cumpere produsul. „Într-un an am ajuns să vând peste 4.000 de Magic Rope și să am încasări de peste 90.000 de euro”, a spus tânăra.

A văzut că merge și și-a dat seama că e loc de dezvoltare. Așa că a venit la Imperiul Leilor să ceară 40.000 de euro pentru 20% din business.

Investitorii s-au declarat îngrijorați că Magic Rope are concurență serioasă în piață, unde există o serie de produse asemănătoare, la prețuri mai mici. Însă, Oana Zidaru a reușit să înregistreze produsul la OSIM Europa, protejând-ul de copii ieftine.

Patru dintre investitori au făcut oferte, însă doar unul a reușit să intre în parteneriat cu tânăra antreprenoare. Cristina Bâtlan a cedat și a acceptat să investească 50.000 de euro pentru 30% din afacere.

Eu cred în ea. Ești wow!”, i-a spus fondatoarea brandului Musette.

Urmărește emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni