VIDEO Parteneriatul dintre Remus Gall și Dan Șucu a picat neașteptat

Au bătut palma pentru 250.000 de euro, dar întâlnirea de după emisiune nu a decurs conform așteptărilor celor doi. Remus Gall și Dan Șucu nu au parafat colaborarea.

Remus Gall l-a convins pe Dan Șucu să investească 250.000 de euro în afacerea lui cu globuri pământești unicat. Fondatorul Mobexpert i-a oferit 100.000 de euro investiție și 150.000 de euro sub formă de împrumut fără dobândă, recuperabil în cinci ani, pentru 40% din acțiuni.

După emisiune, antreprenorul s-a apucat de treabă pentru a produce globul pământesc comandat de dr. Wargha Enayati pentru clinica Enayati Medical City

A doua zi, Remus Gall s-a întâlnit cu Dan Șucu pentru a pune pe hârtie planul de dezvoltare a afacerii în care au devenit parteneri.

Întâlnirea nu a decurs conform planurilor sale, iar tânărul a cerut ca discuția lor să aibă loc într-un cadru privat. Doar el și Dan Șucu știu cum au decurs tratativele, însă la capătul lor Remus Gall a ieșit furios.

Cu ultimul măturător de stradă nu vorbești așa!”, a reacționat Remus Gal după discuția avută cu Dan Șucu în spatele ușilor închise. Vezi în VIDEO-ul de mai sus care a fost reacția celor doi.

Reamintim fanilor emisiunii Imperiul Leilor că decizia de a finanța o afacere aparține în întregime leilor. Parteneriatul dintre investitori și antreprenori se parafează doar dacă cei care vin în emisiune fac dovada, în prezența juriștilor finanțatorilor, că informațiile prezentate la televizor sunt conforme cu realitatea. În caz contrar, leii își rezervă dreptul de a-și retrage promisiunea de finanțare.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni