• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Paul Moldovan nu l-a convins pe Dragoș Petrescu să investească în trusa lui de unelte

VIDEO Paul Moldovan nu l-a convins pe Dragoș Petrescu să investească în trusa lui de unelte

Paul Moldovan este pe propriile picioare de la vârsta de 18 ani. A devenit antreprenor din nevoie, iar azi conduce o afacere bazată pe comerțul cu scule profesionale dedicate oricui vrea să fie meseriaș la el acasă.

Familia lui a plecat în Spania când avea 18 ani, iar asta l-a determinat să devină foarte responsabil. Nu și-a plâns de milă, ci a găsit moduri de a se descurca singur și de a deveni independent din punct de vedere financiar. 

A lucrat de când se știe în domeniul echipamentelor și sculelor, iar asta l-a determinat să-și deschidă propria afacere. Universal Tools e azi o companie care se ocupă cu comerțul uneltelor de tot felul, de genul celor pe care orice om le utilizează în casă.

Până acum le cumpăra din afară și crea trusa perfectă, personalizată, business care i-a adus o cifră de afaceri de 650.000 de euro în 2021. Însă, din cauza unor decizii proaste, s-a ales cu un profit de doar 10.000 de euro.

Acum vrea să creeze propriile unelte, însă are nevoie de 300.000 de euro de la investitorii de la Imperiul Leilor. Leii s-au speriat puțin când au aflat că un business cu un rulaj atât de mare nu reușește să facă un profit pe măsură. Dragoș Petrescu e de părere că există deja pe piață truse de scule mai bune decât cele pe care le vinde el. De aceea crede că ar face mai mult profit din servicii decât din comerțul de truse de scule.

Fondatorul City Grill Group nu a investit, iar la final a făcut o dezvăluire doar pentru colegii investitori.

Ador să petrec timp în fața rafturilor cu scule. Asta este viața mea secretă. Ce nu știa Paul”, a spus finanțatorul.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni