• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO Propunerea Cristinei Bâtlan, de nerefuzat pentru Valentin Chirică. „E corectă”

VIDEO Propunerea Cristinei Bâtlan, de nerefuzat pentru Valentin Chirică. „E corectă”

Valentin Chirică are multe de învățat până să ajungă un antreprenor stăpân pe propria afacere, însă nu poate face asta fără un mentor. Este concluzia tuturor investitorilor din Imperiu.

Dragoș Petrescu l-a felicitat pe tânăr pentru curajul de a-și crea propriul brand și a dezvăluit că, atunci când îl privește, se vede pe el la 18 ani. Fondatorul City Grill Group a început de jos, vânzând ziare. 

Am făcut primii mei bani din vândutul ziarelor, câteva sute de dolari. După care, cu acele câteva sute de dolari mi-am deschis o tarabă. Atunci am început să fac câteva mii de dolari. La un moment dat aveam 6 tarabe”, spunea investitorul înainte de primul sezon al emisiunii.

Totuși, Petrescu s-a retras și nu a investit de această dată. Cristina Bâtlan a profitat de oportunitate și l-a ofertat pe tânăr: 100.000 de euro, în schimbul a 51% din afacere, cu mențiunea că ea va reveni la 30% după 3 ani. Creatoarea brandului Musette i-a oferit și o a doua variantă: să lucreze împreună la realizarea unei colecții, pe care să o vândă în rețeaua ei de magazine.

Valentin a acceptat prima propunere, astfel încât își poate deschide o firmă și un site pe care să-și vândă creațiile.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni