VIDEO Sebastian Dobrincu îi face Petrei Pătrănoiu o ofertă de nerefuzat

Petra Pătrănoiu a reușit să atragă simpatia tuturor investitorilor de la Imperiul Leilor. Însă, de la intenția sa bună la profit e cale lungă.

Leii au apreciat că adolescenta știe încă de pe acum ce vrea să facă în viață și au felicitat-o pentru componenta educativă a afacerii sale. Însă au avut dubii că cineva va cumpăra de pe site-ul ei, și nu direct de la producătorii de cosmetice.

Petra, te iubesc! Bravo ție! Ai reușit să mă impresionezi”, i-a transmis Cristina Bâtlan, oferindu-i banii ceruți pentru a începe să scrie conținutul de calitate, de care au nevoie tinerii de azi, pentru promovarea unui stil de viață sustenabil.

Dr. Wargha Enayati i-a propus și el să-i devină mentor, oferindu-i suma solicitată. Dragoș Petrescu nu a fost atras de industria cosmetică, însă i-a oferit 5.000 de euro, sub formă de donație, pentru că a văzut în ea un potențial imens.

Surpriza a venit de la Sebastian Dobrincu. Antreprenorul i-a promis că-i va plăti primul an de studii la Harvard, dacă va intra la acea facultate.

Dacă intri la Harvard, sunt dispus să-ți plătesc primul an de facultate. Nu o să investesc astăzi, dar vreau să investesc în tine, ca antreprenor”, i-a transmis tânărul investitor.

Cristina Bâtlan și dr. Wargha Enayati și-au exprimat dorința de a o sprijini, însă fondatoarea Musette a vrut să o supună la un test înainte de a lua decizia finală. A întrebat-o dacă e dispusă să facă mici compromisuri și să vândă orice fel de produs pentru a face profit. Răspunsul fetei a impresionat-o și s-a tradus printr-o dublă investiție: 60.000 de euro pentru 20% din business.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni