• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • VIDEO She is Mom, platforma digitală dedicată femeilor care se întorc în comunitate după o sarcină

VIDEO She is Mom, platforma digitală dedicată femeilor care se întorc în comunitate după o sarcină

Să ai un copil este minunat. Fiecare femeie care trece printr-o sarcină vede în actul procreării o încununare a vieții lor de până atunci. Însă, după ce nasc, femeile trec prin provocări mari, care culminează cu o depresie greu acceptată de societate.

Femeile au dificultăți în a se reintegra pe piața munci ori în societate, în ansamblul ei, și doar arareori apelează la ajutor specializat. Multe mame caută răspunsuri la problemele lor în mediul online și acceptă răspunsuri venite de la oameni care nu sunt pregătiți profesional pentru a le oferi.

De aceea, spune Alexandra Badea, mamele trebuie să apeleze la She is Mom, o platformă digitală care oferă răspuns la orice problemă, de la mentori specializați. Platforma le ajută pe femei să se redescopere după sarcină și să se reintegreze pe piața muncii. În prezent, 91 de mentori sunt dispuși să le ajute. „O mamă fericită înseamnă o familie fericită și, prin extensie, o societate sănătoasă”, spune Alexandra.

Peste 4.000 de femei au apelat deja la serviciile sale, însă antreprenoarea visează să transforme She is Mom într-un viitor unicorn născut în România, capabil să producă un impact social în întreaga lume. Nu e singură pe acest drum, ci are patru alte femei puternice în echipă.

De aceea, are nevoie de 300.000 de euro și e gata să cedeze 3% din acțiuni. Leii au căscat ochii mari când au auzit cifrele și au fost șocați când au aflat cum a arătat primul an de business: cifră de afaceri de 27.000 de euro și 18.000 de euro profit.

Investitorii au constatat că Alexandra își evaluează afacerea la 10 milioane de euro. Dar cum își vor recupera ei banii? Din abonamente vândute de societate către mame și companii, spune Alexandra, care estimează încasări de 1,4 milioane de euro în 2022 și peste 4 milioane de euro în 2023. „Ne duceți de nas rău de tot”, a replicat Dr. Wargha Enayati. Cristina Bâtlan s-a declarat șocată de evaluarea afacerii și nu a investit.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni