VIDEO Teodora Stanciu și Răzvan Vasile promovează stilul de învățare prin joacă

Pandemia ne-a arătat o mostră din ceea ce s-ar putea numi „învățământul viitorului”. Oamenii își petrec mare parte din viață online, iar asta nu e neapărat de bun augur, având în vedere pericolele care sunt la tot pasul. Cum puteți fi liniștiți știind că cei mai mulți dintre copii au acces la internet, fără restricții și măsuri de protecție?

Teodora Stanciu și Răzvan Vasile sunt de păresre că rolul adulților în societate este de a forma caractere puternice din copiii noștri. Acest lucru se poate realiza prin educație de cea mai bună calitate. Cei doi au fondat Webkiddo, o platformă de e-learning prin joacă, asistată de Inteligența Artificială, care le oferă copiilor un mod unic de a învăța și protecție când sunt în mediul online. 

Accesul se face pe bază de abonament lunar, plătit de părinți sau/și de școli. Cei doi antreprenori spun că au semnat deja un parteneriat cu Ministerul Educației din România, care e interesat să susțină această platformă de învățare.

Însă au nevoie de 155.000 de euro pentru a-și vedea visul împlinit, în schimbul a 20% din acțiuni. Surpriza a fost mare în rândul leilor când au aflat că platforma nu e funcțională, ci e doar la stadiu de idee. Toți s-au retras.

Cei doi parteneri de afaceri au povești de viață interesante. Teodora Stanciu este actriță a Teatrului de Comedie, iar Răzvan Vasile este un român stabilit în Australia acum mulți ani. A fost căsătorit, însă recent a divorțat și s-a întors în țară pentru a lansa Webkiddo.

E instructor de kickboxing și predă lecții de autoapărare copiilor. A înființat patru startup-uri și o firmă de consultanță. Din relația cu soția lui are o fiică de 16 ani, pe nume Sofia.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni