VIDEO Valentin Chirică, dansatorul devenit designer vestimentar

Valentin Chirică are 18 ani și este deja un dansator extrem de talentat. Cea mai mare parte a succesului i se trage în urma contactului cu cultura americană, însă acum vrea să se afirme pe plan local cu un brand de îmbrăcăminte.

Valentin Chirică și-a creat propriile ținute din dorința de a fi original și unic. Apoi a văzut că și altora le place ceea ce face, iar asta l-a inspirat să fondeze brandul The Hardest Generation. Unul dintre obiectivele sale este să-i îmbrace pe marii artiști ai României și pe câțiva i-a și convins să-i încerce creațiile.

La Imperiul Leilor a venit cu mama și cu tatăl lui, care au defilat în fața Leilor îmbrăcați în hainele croite după indicațiile lui. Vrea de la investitori 80.000 de euro și e dispus să cedeze 20% din acțiuni, doar că are o problemă. De fapt, mai multe: nu are încă o firmă a lui și nu prea știe cum să transforme o investiție în profit. Aici intervin Leii.

Investitorii au apreciat energia lui și faptul că a reușit deja să convingă un număr de artiști locali să-i poarte hainele. Și asta doar prin intermediul rețelelelor sociale.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni