VIDEO Wine Street, aplicația de mobil care te îmbie să mănânci la restaurant

Românii mănâncă tot mai rar la restaurant, iar principala explicație este reducerea veniturilor lunare. Cu toate acestea, trei tineri studenți s-au gândit că ar trebui să le stimuleze pofta de ieșiri în oraș.

Tudor Ristea, Vlad Cămărășoiu și Florian Marcu au 21 de ani și toată viața la dispoziție să învețe din greșeli. Au venit la Imperiul Leilor cu o idee de afacere pe care o consideră imbatabilă, iar asta nu a fost pe placul finanțatorilor.

Cei trei au dezvoltat aplicația de mobil Wine Street, care oferă vinuri gratuite la zeci de restaurante de top în urma unor oferte exclusive. Mai mult, aplicația conține hărți interactive, un sistem de căutare inteligent, buton de comandă pentru taxi și posibilitatea rezervării unei mese în localurile partenere.

Circa o mie de oameni au descărcat-o până acum și 40 de restaurante au acceptat să devină partenere. Cum funcționează? Simplu, spun cei trei! Clienții restaurantelor sunt răsplătiți de acestea cu sticle de vin în momentul în care nota lor de plată depășește un anume plafon, ca recompensă pentru că au ales să ia masa în localurile respective. 

Vinurile sunt „tratația” restaurantelor, ei câștigă bani de la clienții care descarcă aplicația pe telefon. Au nevoie de 75.000 de euro pentru a-și spori numărul de abonați și de restaurante partenere.

Dragoș Petrescu spune că restaurantele nu au nimic de câștigat din parteneriatul cu ei, iar abonamentele pe care le propun sunt exagerat de costisitoare.

Dr. Wargha Enayati a fost și mai categoric, apreciind că cei care i-au consiliat în punerea pe picioare a afacerii și-au bătut joc de ei. Aplicația lor se adresează oamenilor cu bani mulți, iar acei oameni cu bani nu descarcă o aplicație de mobil pentru a beneficia de un vin gratuit. Și-l permit fără probleme. Cei trei au plecat de la Imperiul Leilor fără investiție.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni