• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Volker Michels, showrunner Imperiul Leilor: Pentru unii antreprenori, atingerea succesului este un proces lung, lent și dureros

Volker Michels, showrunner Imperiul Leilor: Pentru unii antreprenori, atingerea succesului este un proces lung, lent și dureros

Volker Michels, showrunner Imperiul Leilor: Pentru unii antreprenori, atingerea succesului este un proces lung, lent și dureros

„Imperiul Leilor” este gata să vă uimească din nou cu cele mai inovatoare idei de afaceri. Înainte de debutul sezonului 3, vi-i prezentăm pe oamenii din spatele emisiunii, iar azi vorbim cu Volker Michels, showrunner „Imperiul Leilor”.

Imperiul Leilor revine la PRO TV începând cu 9 februarie 2022. Cei cinci investitori sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei și pe acei antreprenori care sunt cel mai pregătiți pentru succes.

Înainte să pornim la drum cu sezonul 3 vorbim cu Volker Michels, showrunner Imperiul Leilor, despre noutățile acestui sezon.

În primul rând, vă rog să ne spuneți care este rolul dumneavoastră în această emisiune? Ce este un showrunner?

„Showrunner-ul este persoana responsabilă de creativitatea și managementul unei producții de televiziune, precum Imperiul Leilor. Pe lângă toate astea, trebuie să păstrez energia pozitivă a echipei pentru că cred cu adevărat în vorba care spune: culegi ceea ce semeni”. 

Ce este nou în sezonul 3 Imperiul Leilor?

„Anul acesta vom avea o fereastră imensă în camera în care așteaptă familia și prietenii concurenților. Astfel, leii vor putea vedea reacțiile acestora, și invers, pe perioada negocierii. Pentru această zonă folosim o tehnologie nouă care ne ajută să controlăm când și pentru cât timp să le oferim vizibilitate, ceea ce e cool și unic în lume. În plus, în acest sezon vom folosi în platou, în ecranele din spatele leilor, o nouă tehnologie 3D, care ne va da senzația că imaginea din acele ecrane este în mișcare”. 

Care sunt principalele puncte forte ale celor cinci investitori din acest an?

Sebastian reprezintă noua generație a antreprenorilor orientați spre tehnologie și aplicații. Wargha e un om de afaceri matur, cu o puternică latură spirituală. Dan Șucu e omul de business puternic și direct. Cristina Bâtlan este FEMEIA de afaceri puternică și de succes, iar Dragoș este Domnul imprevizibil, omul de afaceri care-și exprimă punctul de vedere direct”. 

Ce fel de afaceri vor descoperi telespectatorii în acest an?

„Pot spune că este un sezon extrem de divers din acest punct de vedere, așteptați-vă la business-uri neașteptate!” 

Mulți antreprenori vin în Imperiul Leilor cu afaceri care implică elemente complexe de décor (de ex. case, mașini, etc.). Care a fost ce mai mare provocare cu care v-ați confruntat din acest punct de vedere?

„Cele mai mari provocări pe platou sunt întotdeauna animalele, pentru că-s imprevizibile. Am avut un cal în fața leilor și a trebuit să filmam acel moment în ultima zi pentru că exista o posibilitate foarte mare ca acesta să ne distrugă podeaua cu potcoavele. Dar pot să vă zic că în final totul a fost bine”. 

Cum e să lucrați cu cei mai bogați oameni din România?

„În peste 25 de ani de televiziune am avut parte de multe experiențe. Am lucrat cu oameni normali, dar și cu multe celebrități. Un singur lucru e cert, și anume că toți sunt oameni, și toți au propriile nevoie. Sincer, la început m-am gândit foarte mult cum va fi să lucrez cu milionari, iar acum, la final, am ajuns la concluzia că sunt oameni normali, ca mine, ca tine. Ne-am apropiat foarte mult și cu unii dintre ei pot spune că m-am împrietenit”. 

În curând începe noul sezon, la PRO TV. Spuneți telespectatorilor câteva motive pentru care această emisiune va fi o lecție de antreprenoriat!

„Ca antreprenor îți urmezi propriul drum. Pentru unii, atingerea succesului financiar este un proces lung, lent și dureros. Pentru alții, lucrurile merg de minune. Cred că această variantă, cea din urmă, nu este însă rezultatul unei minuni, ci este semnul sigur al înțelegerii importanței adaptării și al învățării de la alții. La Imperiul Leilor veți descoperi o multime de informații valoroase de la acești titani în business. Așa că aveți grijă și învățați de la cei mai buni.”

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni