VIDEO Artista Andreea Coman i-a convins pe investitori să se răzgândească

În liceu voia să devină artistă, dar s-a înscris la Facultatea de Drept. Nu a terminat-o fiindcă și-a dat seama că trebuie să dea frâu liber primului ei impuls, arta. Andreea Coman a venit să caute investitori dornici să o ajute să-și dezvolte latura creativă.

Andreea Coman (38 de ani) s-a dezvoltat ca artist grație celor doi copii ai ei, care i-au servit drept inspirație. Ei sunt azi cei mai mari susținători ai săi. Dar lista oamenilor care o încurajează să continue pe drumul pe care a pornit e mai lungă. 

Aici e și unchiul ei, muzicianul Ducu Bertzi, care a venit la Imperiul Leilor ca să o susțină, și cu chitara, și cu o vorba bună.

Andreea realizează tablouri abstracte folosind tehnici mixte, inspirate din folclorul românesc, și materie primă nobilă reciclată. Obține un preț mediu de 500 de euro pentru un tablou și mizează că va reuși să-și depășească vânzările din anii anteriori cu o investiție de 50.000 de euro.

Însă, marea dilemă a leilor a fost dacă ea poate să treacă de la stadiul de artist original și unic la producția de serie. În acest caz, ea va trebui să renunțe la unicitatea tablourilor sale.

Leii nu au văzut posibilitatea scalării afacerii ei, motiv pentru care au refuzat-o. La scurt timp după aceea și-au dat seama că au expediat-o prea repede, așa că au chemat-o înapoi să-i facă o propunere neobișnuită.

Andreea va realiza o colecție de tablouri și piese de artă unicat, care să fie cumpărată de Sebastian Dobrincu.

Urmăriți emisiunea Imperiul Leilor pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni